FejlesztéseinkCMR Development

Egyedi CRM rendszerek


Egy cég, vállalkozás, vagy bármilyen szolgáltatással vagy kereskedelemmel foglalkozó társaság legfontosabb alapja az ügyfelek.

A CRM magában foglalja mindazon folyamatokat, amelyek az ügyfél kapcsolattartásra irányulnak, legyen szó, a régi ügyfelek megkereséséről, újak toborzásáról, vagy az ügyfelek kiszolgálásáról. A CRM ma már azokat a szoftvereket jelenti a köztudatban, amelyek segítenek ezen folyamatok kiszolgálását.

Felmérjük vállalkozásának feladatait, üzleti folyamatait, megvizsgáljuk a már meglévő rendszereivel való összekötési lehetőségeket és olyan szoftvert fejlesztünk, mely illeszkedik az Ön igényeihez üzleti és informatikai szempontból is.

CMS rendszerek


A jó weboldal kiváló eszköz Körültekintő tervezéssel weblapja egy nagyon jó eszköz lehet az Ön kezében ahhoz, hogy termelékenységét, ismertségét, keresettségét javítsa, ezáltal profitját megnövelje! Weboldalainkat önállóan lehet managelni, a tartalmakat Ön is bármikor módosíthatja, de karbantartási szerződés keretében cégünk is elvégzi a rendszeres frissítéseket.

CMS Development
Webshop Development

Webshop


Minden évben egyre többen döntenek úgy, hogy vásárlásaikat az interneten, webáruházakon keresztül bonyolítják. Napjainkban komoly piaci hátrányt jelenthet egy kereskedő számára, ha nem rendelkezik webáruházzal. Könnyen eleshet attól a nagyszerű lehetőségtől, hogy szinte azonnal új vásárlókra tegyen szert, földrajzi helytől és időtől függetlenül.

Ha a döntést meghozta, új webáruházat szeretne és a termék/szolgáltatás is készen áll az online értékesítésre, akkor nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Mobil fejlesztés


Cégünk mind iOS, mind Android készülékekre fejleszt, nativ vagy cross platform megoldásokkal.

Az okostelefon a mindennapi élet részévé vált hazánkban is. Itthon több mint 3 millió ember használ nap mint nap mobil eszközt (okostelefon, tablet, iPad), az alapvető funkciókon kívül sok más hasznos, vagy akár haszontalan dologra. Mondhatni az emberek mobil függővé váltak. A legtöbben ha várakoznak, vagy akad pár perc szabad idejük, mindjárt a mobil után kapnak. A mobil alkalmazások egyre fontosabbá váltak.

A mobil alkalmazás fejlesztés iránti igény egyre növekszik, hiszen számos esetben egy mobil alkalmazás jelentősen egyszerűsítheti az értékesítési folyamatot, hatékonyabbá teheti az ügyfél kiszolgálást és az ügyfél tájékoztatást.

Mobile App Development

Kérdése van?


Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk üzenetet! Töltse ki az alábbi mezőket az üzenet elküldéséhez.